Verlichting is doorheen de jaren steeds belangrijker geworden voor de uitstraling van een woning. Waar verlichting vroeger veelal praktisch moest zijn, is het nu een belangrijk onderdeel van de interieurvormgeving geworden en zijn de mogelijkheden veelal eindeloos.

Verlichting kan de stijl van een huis onderstrepen en de identiteit van een woning bepalen. Kies voor uw verlichting in Geraardsbergen en omgeving daarom voor het professionalisme van Billens.

Wij volgen de nieuwste trends

Bij Billens proberen wij steeds de nieuwste trends inzake verlichting op te volgen en kenbaar te maken aan onze klanten. U kan bij ons terecht voor verlichtingsadvies wanneer u een welbepaalde ruimte wenst te renoveren, maar evenzeer voor advies omtrent de volledige verlichting van uw woning, zowel binnen als buiten.

In een eerste fase bespreken wij samen met u uw wensen inzake verlichting. Op basis hiervan wordt er een verlichtingsplan opgesteld waarbij we oog hebben voor zowel directe verlichting als voor indirecte sfeerverlichting. Waar mogelijk zullen wij u ook informeren in verband met energiezuinige alternatieven.

Brede waaier van stijlen

Wij kiezen ervoor onze klanten gedurende het hele proces te begeleiden, zo ook bij de keuze van verlichtingsarmaturen. Hiervoor werken wij samen met een groot aantal bekende merken waardoor wij een zeer brede waaier van stijlen aan onze klanten kunnen aanbieden.

Contact Opnemen

Meer informatie over het werk aan iets dat Billens uit Geraardsbergen voor u kan aanpakken?