Wanneer er wordt aangebeld, kan u met een gerust gemoed openmaken op voorwaarde dat u eerst even met de bezoeker kunnen praten heeft of zien wie er voor de deur staat. Daarvoor zijn er de systemen van parlo- en videofonie die in Geraardsbergen en omgeving door Billens geïnstalleerd worden.
De keuze in parlofoon- en videofooninstallaties is enorm. Wij hebben een aantal fabrikanten en types geselecteerd die voor een correcte prijs een hoge (beeld)kwaliteit leveren en degelijke toestellen met een aantrekkelijk design.

Vanop afstand te bedienen

U hoeft niet thuis te zijn om de persoon die aanbelt te woord te staan of te kunnen bekijken op uw scherm. Via een webserver kan u het gesprek aangaan of de beelden bekijken waar u zich maar bevindt. Uw smartphone of tablet volstaan om vanop afstand eventueel de deur of hekken te openen.

Ook camerabewaking

Wij beschikken bovendien ook over systemen van camerabewaking die wij bij u kunnen installeren. Ook deze camera’s kunnen via uw smartphone vanop afstand bediend worden. Zo kunt u zelfs op reis een oogje in de gaten houden.

Contact Opnemen

Meer informatie over het werk aan iets dat Billens uit Geraardsbergen voor u kan aanpakken?